Pileća supa sa rezancima [Recepti]
Potrebni sastojci:
1 kg piletine
1 veza mešane zeleni
1 manja glavica crnog luka
začin
biber
so
rezanci za supu
Kako da pripremite pileću supu sa rezancima?
Zelen i luk očistite i isecite na komade srednje veličine. Pile operite (a možete ga i iseći na komade ako želite) i zajedno sa pripremljenim povrćem ga stavite u hladnu vodu i kuvajte.
Kada provri, dodajte sol, začin i biber po ukusu, smanjite temperaturu i kuvajte na tihoj vatri (polupoklopljeno) kako se supa ne bi zamutila.
Kada meso i povrće potpuno omekšaju možete procediti supu. Meso iskoristiti za neku salatu ili predjelo, a supu vratiti na šporet i kada proključa, dodati rezance i kuvati dok ne omekšaju.
Servirati odmah.
Prijatno!!!
Ukoliko ipak želite da naručite ovo jelo, to možete uraditi preko servisa - Donesi. Pogledajte i kako da naručite hranu preko interneta?