понедељак, 19. јануар 2015.

Kako da napravite pileću supu sa rezancima?

Pileća supa sa rezancima [Recepti]





Potrebni sastojci:

1 kg piletine
1 veza mešane zeleni
1 manja glavica crnog luka
začin
biber
so
rezanci za supu

Kako da pripremite pileću supu sa rezancima?

Zelen i luk očistite i isecite na komade srednje veličine. Pile operite (a možete ga i iseći na komade ako želite) i zajedno sa pripremljenim povrćem ga stavite u hladnu vodu i kuvajte.

Kada provri, dodajte sol, začin i biber po ukusu, smanjite temperaturu i kuvajte na tihoj vatri (polupoklopljeno) kako se supa ne bi zamutila.

Kada meso i povrće potpuno omekšaju možete procediti supu. Meso iskoristiti za neku salatu ili predjelo, a supu vratiti na šporet i kada proključa, dodati rezance i kuvati dok ne omekšaju. 

Servirati odmah.

Prijatno!!!

Ukoliko ipak želite da naručite ovo jelo, to možete uraditi preko servisa - Donesi. Pogledajte i kako da naručite hranu preko interneta?